Logo Naslovna Kontakti srpski english
 

"Mi ne želimo da budemo najveća transportna kompanija, mi želimo da budemo najbolja"

 

Confides doo je kompanija koja se bavi transportom i logistikom i nalazi se u Beogradu, Srbija. Naš glavni cilj je zadovoljstvo klijenata i postignut je pomoću velikog iskustva koje poseduje naše osoblje u organizaciji i realizaciji transportnih potreba naših klijenata. Veliki stepen nezavisnosti i stabilnost naše kompanije su naše glavne prednosti na današnjem tržištu koje se brzo menja. Mi ne želimo da budemo najveća transportna kompanija mi želimo da budemo najbolja.

Osnovni segment našeg poslovanja je kamionski prevoz robe (kompletni utovari i zbirne pošiljke) prema ili iz zemalja Evropske Unije. Takodje mi organizujemo transport ka ili iz bilo koje destinacije na svetu, bilo koju vrstu pošiljke, obezbedjujući Vam najbolju opciju koju imamo za Vaše potrebe i to aviotransportom, trasportom brodom ili železnicom.

Imamo partnere sa kojima saradjujemo u mnogim zemljama na 6 kontinenata obezbedjujući uslugu na najbolji mogući način. Iz tog razloga možemo slobodno reći da možemo odgovoriti na svaki Vaš zahtev.

Ako tražite kamionski prevoz, kontejnerski prevoz, transport avionom ili železnicom za kompletne ili zbirne pošiljke mi to možemo uraditi za Vas.

Confides doo takodje pruža usluge specijalnih transporta kao što su: ADR transport (transport opasnih materija), transport pošiljaka velike vrednosti sa pratnjom, transport sa kontrolisanim režimom temperature i to drumski, pomorski, železnicom ili avionom.

Za sve naše klijente možemo obezbediti skladištenje robe kao i usluge špedicije u Srbiji i nekim zemljama Evropske Unije. Kompletna usluga logistike za Vašu kompaniju.

Ako je Vašoj kompaniji porebna usluga transporta robe molimo Vas da se ne ustručavate da nas kontaktirate putem elektronske poste, Skype-a ili telefona – ovde smo za Vas.

 

 
 
centar photo
 

address Nova Vizantija

logo Nova Vizantija   TimoCom ID: 186047    

copyright Nova Vizantija